Vi som jobbar här!

Marianne Grubb

Hej!

Jag heter Marianne Gustavsdotter Grubb.

Utbildad frisör med två gesällbrev, frisörmästare och medlem i SFF.

Öppnade Grubb & Crew 2011.

Jag har varit i branschen ett tag och hittat på en hel del genom åren .

Har öppnat flera salonger, jobbat som tekniker för Sebastian int., med hårvisningar i när och fjärran.

10 år i Canada, jobbat med photoshoots för olika tidningar/reklam, make-over shows på TV och jobbat inom filmindustri med hår.

Jag är en glad,ambitiös och lite tokig person, som gillar att umgås med familj och vänner.Träna på gym, resa , läsa massa böcker och äta god mat.

Jag känner mig lyckligt lottad att få jobba med det jag älskar, att få göra människor vackra.

Nimet

Hej! Nimet heter jag & är en tjej som alltid kommer med tusen idéer på samma gång. Är ”sprallig”, positiv, glad, rolig & älskar göra nya förändringar.

Jag är jag är utbildad frisörmed gesällbrev. Är anställd här på Grubb & Crew & gör mina timmar inför gesällen.

Blev utvald som Wella Best Student Award 2016 Stockholm.

Vart med på olika slags nyhetssajter, bloggar, tidningar.

Är gudomligt kreativ & driven till att lära mig mer. Jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna och det gör att jag hela tiden söker nya utmaningar. Det är ett underbart att få arbeta med det man älskar varje dag och att man får träffa så olika fantastiska människor med. Det är lyx när ens jobb är ens semester.

Elaine

Hej! Jag heter Elaine och är elev på salongen, jag påbörjade min utbildning 2016 på gymnasiet. Jag tycker om att träna, äta god mat och umgås med vänner.
Varför jag håller på min utbildning till frisör är för att jag alltid har varit intresserad av yrket ända sedan liten. Har alltid känt ett sug till att få ändra på andra så dem får känna sig lite extra fina. Där har de alltid varit hår som det handlat om som tex uppsättningar eller färger. Så därför visste jag att frisöryrket var de rätta.
 Jag vill att du som kund alltid ska känna att du är i trygga händer från stunden du går in till salongen och ut. Vill alltid ge mina kunder de bästa möjliga resultat jag kan skapa.
Tidigare så har jag jobbat med bloggar, tidningsjobb samband med bloggar och just nu jobbar jag på salongen och Blomsterlandet.
Jag hoppas att du vill boka en tid hos mig så ska vi absolut lösa de bästa resultat av dina önskemål om ditt hår. Älskar att få vara kreativ med hår och färg om dagarna. Jag har absolut de bästa jobbet man kan tänka sig!
Ring salongen 0455-616168 för att boka tid.
Varmt välkomna.

Annevi

Hej!
Jag heter Annevi Hellström. Jag har jobbat som utbildad frisör med gesällbrev sedan 1997.
Jag började att jobba som anställd men har sedan 2011 varit egen företagare och hyrt stol. Genom åren har jag hunnit med en massa. Jobbat med visningar. Gått massor av kurser speciellt inom färg som är min nisch.
2011 var jag med o startade upp salongen. Vilket var superkul! Sen har jag varit borta ett tag och nu är jag här igen!
Till dig som kund vill jag ge ett rofyllt bemötande med hög service. Att du alltid känner dig sedd och lyssnad på. Jag värnar alltid om mötet med människan!
Jag är en glad kreativ frisör som älskar hår, färg och form.
Min fritid spenderar jag helst i skärgården tillsammans med min man och våra tre barn där jag finner lugn och harmoni.
Jag ser fram emot att möta just dig på salongen, varmt välkommen att boka tid hos mig!
Glada hälsningar från Annevi